Hästens Bed Marwari

HÄSTENS MARWARI

Vernieuwde innovatie, de Hästens Marwari is een uniek bed met een zeer beperkte oplage.
Een ontwerp dat een mooie slaap ervaring levert. Zacht en buigzaam is de Hästens Marwari waardoor een sublieme ondersteuning ontstaat en zich direct zal aanpassen bij iedere minimale  verandering van het lichaamshouding tijdens je slaap.
De bewegingen van uw lichaam, maar ook die van uw slapende partner, zullen geïsoleerd blijven; dankzij een combinatie van drie afzonderlijke Hästens Spring Systemen die ieder afzonderlijk werken om je hele lichaam te ondersteunen.
Hästens Marwari is net zo elegant als het is comfortabel is, met een matras afgewerkt met dubbelzijdig stiksels waarbij  het elegante profiel en super comfort bewaard zijn gebleven.
Het Marwari bed heeft een eigen persoonlijke naamplaatje, door een van onze ambachtslieden gegraveerd. Een superieure bed vereist onverdeelde aandacht voor elk detail waarbij de Marwari nog extra voorzien is van een prachtige lederen bies.

(Gewicht: 205,1 kg (180 × 210 cm) Totale hoogte: 69 cm (inclusief topmatras 5 cm, matras 25 cm, bodem 30 cm en Marwari poten 9 cm *) Aantal lagen: 37 Hästens Marwari omvat op maat gemaakte Marwari-poten in berken en leer, of personaliseer uw bed met een reeks poten van hoogwaardige materialen, afwerkingen en ontwerpen.)

Laat u in onze winkel door Marieke of Jeroen Wijers informeren wat echt lekker slapen is.

Voor meer informatie bel ons: 076 8870641 of maak gebruik van onderstaand formulier.

ƒ 143.430,00