Slapen zit in ons DNA

Bedden en de familie Wijers zijn al lang met elkaar verbonden in Breda. Al 38 jaar om precies te zijn. Jeroen en Marieke Wijers krijgen van jongs af aan het vak mee in de winkel van hun ouders. Nu runnen zij met evenveel passie en enthousiasme MW bedden & slapen en Hästens Store Breda. Als slaapvoorlichters kunnen zij als geen ander adviseren welk bed bij jou past. De altijd gastvrije ontvangst met tijd voor een goede kop koffie en de Bredase humor is even kenmerkend als hun brede vakkennis. Eigenlijk wil je iedere keer als je hier komt een nieuw bed kopen, terwijl een goed matras al 12 jaar mee gaat en een Hästens bed minimaal 20 jaar. Gelukkig verkopen ze ook de mooiste collectie exclusieve bed- en badtextiel in heel Brabant, dus je hoeft niet zo lang te wachten. Je kunt met een gerust hart ieder seizoen even binnenstappen voor een gezellig praatje en de laatste bedmode!

Slapen is een vak

Meer en meer wordt erkend dat een goede nachtrust de basis vormt voor hoe jij de dag doorkomt. “Je besteedt meer uren in je slaapkamer dan in je badkamer of in je keuken. Je bed is je belangrijkste meubelstuk, want een goede nachtrust maakt je echt een ander mens. Natuurlijk hoor je dit uit mijn mond.” lacht Marieke. “Maar het is bewezen; uitgerust opstaan geeft energie waar je de hele dag plezier van hebt. Een goed bed, dat bij je past kan dat verschil maken. Zoveel verschillende mensen, zo veel verschillende bedden, matrassen en kussens. Alles voor het topsegment in slapen, hebben wij in huis.”

Hästens Store Breda

Jeroen laat ons het tweede deel van de winkel zien, helemaal ingericht met de topbedden van Hästens. De typerende blauw-witte ruit herken je direct, dit patroon staat symbool voor de luxe handgemaakte kwaliteitsbedden uit Zweden. De combinatie van de gebruikte natuurlijke materialen zorgt voor een sublieme slaapervaring. “Eenmaal een Hästens wil je niet anders meer. Sinds 2016 zijn we een exclusieve Hästens Store. We zijn heel trots dat we hiervoor benaderd zijn. Je kunt niet zomaar het bord boven de deur hangen. Hästens is de Rolls Royce onder de bedden en het moederbedrijf selecteert uitgebreid met wie ze in zee gaan. Net als bij ons, is het een familiebedrijf waar kwaliteit en persoonlijk advies centraal staan. Het luxe merk sluit perfect aan bij de rest van ons assortiment.”
‘De naden van de iconische blauwe ruit ademen perfecte slaap.’

Blauw-wit

Alleen de fijnste natuurlijke materialen zijn goed genoeg voor de met de handgemaakte bedden. De herkenbare ruit is inmiddels een icoon. Wil je wel een topbed, maar past de opvallende ruit niet in je interieur? Geen probleem! De bedden zijn in alle kleurstellingen te krijgen. Marieke en Jeroen komen met alle plezier thuis langs voor persoonlijk advies, tot aan kasten en stoffering toe. Natuurlijk, die geweldige collectie bedlinnen met bijpassende accessoires niet te vergeten, hiermee maak je je slaapkamer helemaal af. Het oogt niet alleen goed, het slaapt ook beter! Voor alles wordt gezorgd, het oude bed nemen ze net zo makkelijk weer mee. Met bedtextiel van goede kwaliteit verhoog je tevens je slaapgenot. “Ook hier geldt: als je eenmaal het comfort van Egyptisch katoen hebt ervaren, wil je niet anders meer! Het is vaak een echte eyeopener voor onze klanten.” Deze uitspraak van Marieke wordt gelijk bevestigd. Er komt een klant binnen, die een tweede dekbedovertrek komt halen. ‘Dit dekbedovertrek is nergens mee te vergelijken, dit had ik jaren eerder moeten doen!’

‘Proefliggen mag altijd!’
Slaapvoorlichters

“Alle bedden, matrassen en kussens die je hier ziet, worden van ecologische geteelde materialen vervaardigd. Gecertificeerd en verantwoord, je kunt met een gerust hart gaan slapen op onze bedden. Samen met gerenommeerde specialisten uit het vak hebben we ruim 40 jaar geleden Slaapvoorlichters opgericht. Deze groep experts heeft alle kennis en kunde gebundeld en samen hebben zij het exclusieve merk Sleep & Dream opgericht. Met als groot voordeel dat alles uitgevoerd kan worden qua materialen, je bed kan de uitstraling krijgen die jij wilt. Alles wordt in Nederland gemaakt. Alleen topfabrikanten die aan de strengste (milieu) eisen voldoen, vervaardigen voor Sleep & Dream, met als enig doel ultiem slaapcomfort. En dat kunnen we vertellen, maar je kunt het ook zien en voelen.” Jeroen laat ons de verschillende natuurlijke materialen zien en voelen. Zelfs een klein plukje voelt vederlicht en zacht, in een heel bed moet het hemels zijn.

Vertrouwd en toch eigentijds
Al bijna 40 jaar een vertrouwd gezicht aan de oude Markendaalse weg en is er eigenlijk niets veranderd. Voor deskundig slaapadvies kun je nog steeds als beste bij de familie Wijers terecht. Je weet waar je van nu af aan over kunt dromen. Maar dromen zijn geen bedrog, stap eens binnen en ervaar het zelf, want proefliggen mag altijd!

MW Bedden & Slapen / Hästens Store Breda
Nieuweweg 35
Breda-Centrum
Tel. 076 – 887 06 41
info@mwbeddenenslapen.com
www.mwbeddenenslapen.nl

De derde generatie Wijers op Curaçao

MW Bedden & Slapen Breda breidt uit naar Curaçao! De derde generatie Jelle, Sam en Julian Wijers hebben een filiaal geopend aan de Caracasbaaiweg 200. Zij zijn de zonen van broer en zus Jeroen en Marieke Wijers die het familiebedrijf weer voort hebben gezet van hun ouders: MW Bedden & Slapen / Hastens Store in Breda. (voorheen Wijers Slaapcomfort) Inmiddels al bijna 50 jaar een begrip in Nederland.  Dé speciaalzaak voor alles op het gebied van lekker slapen. Comfort, kwaliteit, kennis, persoonlijk advies, service  en zeker de gastvrijheid zijn de pijlers om iedereen van een heerlijke gezonde nachtrust te voor zien.

De collectie in onze winkel op Curaçao is met grote zorg samengesteld: Luxe boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed. Handgemaakt van de beste natuurlijke en uitermate goed ventilerende materialen. Afgestemd op het klimaat van de ABC eilanden.

Met deze afgestemde collectie kunnen wij u een persoonlijk advies geven voor een bed dat bij u past!

Heel veel van alles is op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. De jongens komen alles keurig thuis bezorgen en plaatsen, nemen zelfs verpakkings materiaal mee terug!

Heeft u speciale wensen? Dan kunnen we voor u bestellen, alleen dan heeft u iets meer geduld nodig voor een lekker bed, plm 2 a 3 maanden.

Uiteraard kunt u ook de winkel in Breda bezoeken, vanaf daar ont-zorgen wij u ook met het gehele transport naar Curaçao, Bonaire of Aruba.

Wij zien u graag!

Voor meer informatie en de uitgebreide collectie:

www.mwbeddenenslapen.nl

Route

Kom binnen kijken met 360° virtuele tour.