Sleep & Dream Boxspring Qsleepanddreamlogo

Dit bed bestaat uit 2 boxsprings, met poten en een hoofdbord. Het hoofdbord is 150 cm hoog. Dit bed kan in verschillende maten en kleuren besteld worden. (Het bed wordt geleverd zonder matrassen). Dit bed is verkrijgbaar met 3 verschillende soorten boxsprings. Sedna, Sedna Dubbel of Meilleur, voor meer informatie over de verschillende soorten boxsprings, zie hieronder. Het bed kan volledig worden aangepast om aan al uw wensen te voldoen. Prijs vanaf: € 3105,-

 

Meer over Sedna:
De Sedna is een boxspring van Hollandse bodem met een superieure techniek. De actieve 8-slags pocketvering, met 300 veren per m² zorgt voor nog meer vering. Daarnaast zorgt de unieke constructie ervoor dat de veren bijna volledig onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit creëert zeer directe en stabiele ondersteuning exact op de plekken waar dit nodig is. De Sedna boxspring is daarnaast uitgerust met een schoudercomfortzone. Voor nog meer comfort!

Meer over Sedna Dubbel:
Mocht u van mening zijn dat de Sedna nog niet genoeg comfort biedt dan is er de Sedna Double een dubbel geveerde versie van de Sedna. Deze bestaat uit een dubbel pocketveersysteem met wel 600 veren per m². Dit garandeert een nog beter ondersteunend vermogen en ultiem ligcomfort. Onder de door de Sedna al geboden 8-slags pocketvering zit een extra 6-slags pocketvering met een tussenlaag van gelatexeerd paardenhaar. Ook deze boxspring is voorzien van een schoudercomfortzone.

Meer over Meilleur:
De Sleep & Dream Meilleur boxspring geeft u het gevoel ‘in’ bed te liggen in plaats van ‘op’ bed te liggen. De 6-slags pocketvering met 175 veren per m² biedt, in combinatie met de schoudercomfortzone, een comfortabele boxspring met uitzonderlijk aanpassend vermogen. De Meilleur geeft daardoor soepel en beweeglijk comfort. De mogelijkheden tot stoffering zijn bij dit type boxspring vrijwel eindeloos. Dit geldt ook voor de hoofd en voetborden die bij de Meilleur boxspring geleverd kunnen worden.

Bekijk ook onze andere Boxsprings

Boxspring Jubilee
Boxspring Sedna grey
Boxspring Manhattan
Boxspring Capolino
Boxspring Materazzi
Boxspring Inside Out
Boxspring Voque
Boxspring Marie Claire
Boxspring Marie-Antoinette