Over Wijers.
Bezoek nu onze Hästens Store.

Treca Paris Supercad Relaxatieboxspring incl. matras 120 X 210 cm.

Van 20.250,-  voor 9.999,-

Speciale aanbieding van een Sleep & Dream Boxspring. Inclusief hoofdbord, matrassen en dekmatras. Maat 180 x 200 cm. Normaal € 5206,- nu voor € 3799,-.
Bekijk hier onze matrassen, een matras moet bij u passen.
Onze Sleep & Dream Boxspring Collectie is goed voor 25 jaar slaapcomfort.
Bekijk hier onze collectie bed- en badgoed.
Bekijk ook onze webshop !.

(alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten)

Hästens Aanbieding

Marieke Wijers van MW Bedden en Slapen in Breda levert u een compleet assortiment Hästens bedden van uitstekende kwaliteit in alle soorten en maten. Er zijn regelmatig mooie sale acties waarbij u een Hästens bed in de aanbieding kunt kopen. Bij Marieke Wijers van MW Bedden & Slapen in Breda krijgt u kwaliteit, vertrouwen, de echte Hästens service en een eerlijk advies voor het beste slaapcomfort. Geheel op uw wensen, slaapgewoonten en postuur afgestemd.

MW Bedden & Slapen in Breda is lid van de vereniging van Slaapvoorlichters. Deze groep heeft als doel het leveren van de beste denkbare service. Slapen is namelijk een gewichtige zaak. Slapen is een vak. De Slaapvoorlichters beheersen dat vak als geen ander.

Vaak wordt geprobeerd het ideale bed te ontwerpen, dat voldoet aan ieders wens. Zo’n bed bestaat niet. Welk bed voor u geschikt is, hangt evenveel van u als van het bed af. Daarom staat u als individu bij ons centraal!