Over Wijers.
Bezoek nu onze Hästens Store.

Klik hier voor de SALE.

VISPRING SHOWROOM BEDDEN

NU MET KORTING TOT WEL 50 % !

Speciale aanbieding van een Sleep & Dream Boxspring. Inclusief hoofdbord, matrassen en dekmatras. Maat 180 x 200 cm. Normaal € 5206,- nu voor € 3799,-.
Bekijk hier onze matrassen, een matras moet bij u passen.
Onze Sleep & Dream Boxspring Collectie is goed voor 25 jaar slaapcomfort.
Bekijk hier onze collectie bed- en badgoed.
Bekijk ook onze webshop !.

(alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten)

Hästens Topdekmatras

Superieur slaapcomfort
Eén nacht volstaat om het gevoel van natuurlijk ademende materialen naast je huid te weten te waarderen. Het voegt een volledig nieuwe dimensie van comfort en zachtheid toe aan een bed. Of het nu een Hästens bed of een ander merk bed is. Verschillende matrasmaten, combinaties van materialen en kleuren zijn beschikbaar in het Hästens assortiment van Topdekmatrassen.

Ter ere van ons Zweedse erfgoed maken wij nog steeds traditionele TM-matrassen voor een stevigere basis, gevuld met echt paardenhaar en katoen. Het paardenhaar in het midden vormt een luchtig kussen met miljoenen verende spiralen. Een laag van zuiver katoen en wol rust op beide zijden van het paardenhaar. De TM-matrassen zijn gevuld, gestikt en volledig met de hand verspreid met behulp van technieken die vrijwel onveranderd zijn ten opzichte van een eeuw geleden. Kies uit A-luxe-paardenhaar en J-paardenhaar. Beschikbaar in 2 hoogtes: 4 cm (TM4) en 8 cm (TM8).