Hästens Excel is volledig met de hand en op bestelling gemaakt naar gelang uw voorkeuren. Het is diep en zacht en past zich moeiteloos aan uw lichaamsbewegingen aan voor een ononderbroken slaap.

Het Hästens Bonnell-verensysteem is ontworpen om stabiel te zijn, terwijl de pocketvering soepel is en reageert als u ligt en beweegt, om plaats te maken voor een diepere robuuste ondersteuning terwijl u rust.

Excel behoudt zijn kwaliteit door gebruik van natuurlijke materialen en door de bekwame handen van onze gepassioneerde vakmensen. Betrouwbaarheid en prestaties. Lagen van paardenhaar, de zuiverste wol en katoen geven Excel zijn ultieme comfort en zachtheid.

(Gewicht: 121,7 kg (180 × 210 cm) Totale hoogte: 57 cm (inclusief topmatras 5 cm, bodem 36 cm en aanbevolen poten 16 cm *) Aantal lagen: 18 Personaliseer uw bed met stoffen uit categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Hästens standaard bedpoten zijn inbegrepen, of u kunt uw bed aanpassen met poten in uw materiaalkeuze, afwerkingen en ontwerpen.)

Hästens-bed Excel

BJX luxe topdekmatras

Meubelstof (100% katoen) jacquard
Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar
Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar
Mix van puur katoen en wol
Meubelstof (100% katoen) jacquard

Boxspring

Meubelstof (100% katoen) jacquard
Mix van puur katoen en wol (1000g /m2)
Echt
Mix van puur katoen en wol (500g /m2)
Pocketverensysteem, 13 cm hoog met hoekvulling van vlas
Natuurlijk vlas
Hästens Bonell-systeem, 13 cm hoog
Natuurlijk vlas

Stevig frame van Zweeds grenen met vingerlassen van 16,8 cm hoog. Katoenen voering die voorkomt dat stof van onder het bed in het bed terecht komt en ervoor zorgt dat de onderkant van het bed eenvoudig te stofzuigen is.