Met de Hästens Adjustable heb je meubilair in huis voor alle situaties. Het hoofd- en voeteneinde kun je omhoog en omlaag brengen met een betrouwbare afstandsbediening of zelfs via een app.

Heerlijk uitslapen en dan ontbijt op bed. Of uitrusten in de exacte positie waar jouw lichaam om vraagt, wanneer dan ook. De Adjustable reageert snel en geruisloos op jouw wensen.

Onder de matrasstof vind je materialen met dezelfde compromisloze kwaliteit als voor alle andere Hästens bedden. En het handwerk voor de 28 individuele lagen paardenhaar, katoen, wol en vlas is al net zo compromisloos. De zorgvuldig geplaatste side-stitching zorgt ervoor dat het matras extra stabiliteit biedt terwijl een dubbel veersysteem met versterkte zijveren ervoor zorgt dat opstaan nog gemakkelijker wordt.

Al met al een partner die échte ondersteuning biedt, die zich helemaal aanpast en die kan voorzien in de meest vergaande behoeften op comfortgebied.

Bediening van het verstelbare bed gebeurt via een draadloze afstandsbediening om te vermijden dat lelijke draden en kabels je slaapruimte verpesten. De motoren van de Hästens Adjustable zijn gemaakt en gecertificeerd in overeenkomst met de richtlijnen voor ecologisch ontwerp en verbruiken slechts een 0,5 watt in stand-by. Als u of uw partner verschillende niveaus van ondersteuning nodig hebben, kan Novoria op maat worden gemaakt volgens uw wensen als een tweeledig matras. De flexibele, ademende, natuurlijke lagen beperken de spanning op de motoren van het bed, jaar na jaar.

(Gewicht: 257,8 kg (180 × 210 cm) Totale hoogte: 66 cm (inclusief topmatras 5 cm, matras 22 cm, bodem 21 cm en aanbevolen poten 18 cm) Aantal lagen: 28 Personaliseer uw bed met stoffen uit categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Hästens standaard bedpoten in zwart of wit zijn inbegrepen, of u kunt uw bed aanpassen met Hästens vierkantpoten van geolied eikenhout. De positie van de poten varieert afhankelijk van de breedte van uw bed.)

Hästens-bed Adjustable

BJX luxe topdekmatras

Meubelstof (100% katoen) jacquard
Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar 4. Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar 6. Mix van puur katoen en wol
Meubelstof (100% katoen) jacquard 8.

Omkeerbaar verenmatras

Meubelstof, gedeeltelijk gestoffeerd in katoenen stretchstof
Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar
Mix van puur katoen en wol
Pocketverensysteem, 13 cm hoog, met individuele veren rond de randen, stabilisatoren en versterkte veren in de hoeken
Mix van puur katoen en wol
Echt paardenhaar
Mix van puur katoen en wol
Meubelstof, gedeeltelijk gestoffeerd in katoenen stretchstof

Onderste gedeelte

Meubelstof, gedeeltelijk gestoffeerd in katoenen stretchstof
Mix van puur katoen en wol
Natuurlijk vlas
Bonnell-verensysteem, 13 cm hoog met stevigere veren aan de randen en hoekvulling van vlas.
Gemaakt in 4 secties voor meer flexibiliteit
Natuurlijk vlas
Multiplex
Katoenen voering die voorkomt dat stof van onder het bed in het bed terecht komt.
Chassis – Effen staal