De Hästens-topdekmatras is essentieel voor een hygiënische, frisse en gezonde slaap. Onze topdekmatrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en helpen je warm te houden tijdens koude winternachten en koel in de zomer. Een topdekmatras verbetert niet alleen je comfort en slaapklimaat maar ook de levensduur van je bed en speelt dus een belangrijke rol in de hele Hästens slaapervaring . De topdekmatras werd uitgevonden in de vroege jaren 1900 en Hästens is trots om ’s werelds eerste fabrikant te zijn die deze gebruikt voor continentale bedden.

Hästens Dekmatras Type BJX voor Superieur Slaapcomfort

Één nacht volstaat om het gevoel van natuurlijke ademende materialen naast je huid te weten te waarderen. Het voegt een volledig nieuwe dimensie van comfort en zachtheid toe aan een bed, of het nu een Hästens- of ander bed is. Verschillende matrasmaten, combinaties van materialen en kleuren zijn beschikbaar in het Hästens-assortiment van topdekmatrassen.

Type BJX, gevuld met katoen, wol en speciaal geselecteerd paardenhaar met behulp van de langste en sterkste strengen voor extra veerkracht.