Kuperus Dekmatras Gotenborg

Dikte: 7 cm dik
Prijs vanaf: € 700,-

Het top-matras Gotenborg ofwel een matras-topper gebruikt u meestal op matrassen, die zijn gestoffeerd in dezelfde stof als van een boxspring. Of u wilt,  in een situatie van 2 matrassen naast elkaar, die hindelijke naad tussenin wegwerken.
Het gemak van een top-matras is het makkelijker opmaken en verschonen van de molton en het hoeslaken, die hierover heen gaan. Juist bij een top-matras moet u veel aandacht besteden aan de kwaliteit. Een dun polyether matrasje heeft geen enkel ligcomfort en gaat makkelijk schuiven.

De top-matrassen van Kuperus zijn van een heel andere kwaliteit en kunt u ook nog kiezen uit verschillende samenstellingen. Het top-matras Goteborg heeft als basis een kern van 5 cm. hoge pocketveertjes voor een optimale ventilatie.

Deze kern is aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen. De hoes is van een luxe stretchstof die is gestept met zuiver scheerwol.

Ook is dit top-matras met een meerprijs van 20% te leveren als broek/split model.

Onderhoud
Het dekmatras uitsluitend zacht borstelen, nóóit kloppen of stofzuigen. Regelmatig keren, niet aan zonlicht blootstellen.

Garantie
Op materiaal- en constructiefouten gedurende de normale levensduur.