Kuperus Dekmatras Trondheim

Dikte: 11 cm dik
Prijs vanaf: € 700,-

Het top-matras ofwel een matras-topper gebruikt u meestal op matrassen, die zijn gestoffeerd in dezelfde stof als van een boxspring. Of u wilt,  in een situatie van 2 matrassen naast elkaar, die hindelijke naad tussenin wegwerken. Het gemak van een top-matras is het makkelijker opmaken en verschonen van de molton en het hoeslaken, die hierover heen gaan.

Juist bij een top-matras moet u veel aandacht besteden aan de kwaliteit. Een dun polyether matrasje heeft geen enkel ligcomfort en gaat makkelijk schuiven. De top-matrassen van Kuperus zijn van een heel andere kwaliteit en kunt u ook nog kiezen uit verschillende samenstellingen. Het top-matras Trondheim heeft als basis een kern van 4 cm. 100% natuurlatex die leverbaar is in soft, medium, firm en x-firm.

Deze kern is aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen. De hoes is van een luxe stretchstof die is gestept met zuiver scheerwol.

Ook is dit top-matras met een meerprijs van 20% te leveren als broek/split model.

Onderhoud
Het dekmatras uitsluitend zacht borstelen, nóóit kloppen of stofzuigen. Regelmatig keren, niet aan zonlicht blootstellen.

Garantie
Op materiaal- en constructiefouten gedurende de normale levensduur.