Een uniek bed dat enkel de beste materialen en productiemethoden combineert. Ervaar de gewichtloosheid terwijl u de droom van Herlewing-slaap waarmaakt. Een compact continentaal bed, met een extreme flexibiliteit en verbazingwekkend zacht oppervlak; kenmerken die u een zalige ongestoorde slaap bezorgen.

Liggen in de Herlewing is als luisteren naar de mooiste symfonie. Delicate maar krachtige lagen van gevoel. De ongelofelijke ondersteuning en drukverlichting is overweldigend. Uw lichaam wordt perfect in balans gehouden, met ondersteuning diep van binnen. Hästens Herlewing is extreem gebalanceerd met individuele elasticiteit van de veren, waardoor u niets merkt van de bewegingen van uw partner. Voor Hästens Herlewing gebruiken wij de beste basistechnieken van de Hästens 2000T, zoals drievoudige veersystemen en de unieke laagjestechniek van de natuurlijke materialen die u een ongelofelijk gevoel van comfort geven.

(Gewicht: 173,4 kg (180 × 210 cm) Totale hoogte: 65 cm (inclusief topmatras 5 cm, matras 24 cm, bodem 27 cm en aanbevolen poten 9 cm *) Aantal lagen: 38 Personaliseer uw bed met stoffen uit categorie A, B of C. Blue Check en Silver Beige Check zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar; voor andere stoffen geldt een toeslag. Hästens standaard bedpoten zijn inbegrepen, of u kunt uw bed aanpassen met poten in uw materiaalkeuze, afwerkingen en ontwerpen.)

 

173,4 KILO COMPROMISLOZE ONTSPANNING.

Drie zorgvuldig gecombineerde veersystemen ondersteunen je lichaam en houden het in perfecte balans – zelfs wanneer je partner zich omdraait of opstaat voor een middernachtelijke snack.

Het resultaat? Je voelt je bij het ontwaken perfect in balans. En dat gevoel houd je de hele dag. (Het Afrikaanse ‘herlewing’ betekent ´ontwaken’.)

Paardenhaar, wol en katoen zijn door de bekwaamste beddenmakers ter wereld met de hand verwerkt in een unieke gelaagde techniek.

Dit zorgt voor de perfecte mix van verbluffende zachtheid en compacte flexibiliteit die een nieuwe dimensie van slaapcomfort biedt.